Om CPH Steel

CPH Steel – en smedevirksomhed med #qualitycraftmanship. Dansk smedehåndværk af høj kvalitet er CPH Steels varemærke. Vi går op i at forvandle rå materialer til kreative byggeløsninger og lækre designprodukter tilpasset dagligdagen.

Gamle dyder
– moderne metoder

Siden 2007 har CPH Steel været kendt for #quality craftmanship, der er omdrejningspunktet ved alt hvad vi gør. Det har ført til stor vækst og mange stærke samarbejder med nogle af landets dygtigste arkitekter, rådgivere og bygherrer fra mange brancher.

Vi udfører alt fra arkitekttegnede lamper til omfattende konstruktioner og er stolte af vores høje håndværksmæssige kvalitet.

Egen tegnestue
– professionel samarbejde

CPH Steel startede i det kreative miljø på Refshaleøen, men med tiden blev rammerne for trange og nye og større opgaver kom til.

I 2014 flyttede vi til større og bedre lokaler på Hvissingevej i Glostrup. Det gav os mulighed for at imødekomme efterspørgslen og udvikle vores produkt.

I dag kan vi tilbyde eget rustfrit værksted, tegnestue, sort værksted, egen CNC pladebearbejdning og messingbearbejdelse under ét tag.

På værkstedet i Glostrup projekterer vi alt fra mindre smedearbejder til EXC3 konstruktioner.

Tryghed og kvalitet

Vi udfører alt fra arkitekttegnede lamper til omfattende konstruktioner, og er stolte af vores høje håndværksmæssige kvalitet. Vi er både DS/EN 1090-2 EXC 3 og DS/EN 3834 certificerede. Din tryghed for kvalitet.

DS/EN 1090-2 EXC3
DS/EN 3834

Erhvervspris 2018