OPKØB

Den sidste af mit arbejdsliv skal være sjovt...

”Det sidste af mit arbejdsliv skal være sjovt.”
 Sådan siger Nis Hansen, fjerde generationsejer af PMJ bliver førstegenerationspartner i CPH Steel.

For Nis Hansen er der sjældent langt fra tanke til handling. Så da Morten Rosenberg fra CPH ringede for nogle måneder siden og spurgte, om de skulle drikke en kop kaffe og tale om et samarbejde, skulle der ikke mange møder til, før der blev givet håndslag på en købsaftale.

Nis fortæller: ”Jeg har altid arbejdet meget, og rollen som ejerleder og underleverandør til byggeriet og andre industrier, giver mulighed for at arbejde rigtigt meget, måske også så meget at flere tæt på mig syntes, det var på tiden at sænke tempoet lidt”. Nis fortsætter: ”Jeg har egentlig længe haft en oplevelse af, at PMJ var for lille til at være stor og for stor til at være lille! Ved at gå sammen med CPH Steel får virksomheden en størrelse, der kan gøre en forskel for både kunder og medarbejdere”.

En del af team CPH

Nis er allerede glad for at være en del af CPHs team. ”Jeg oplever at muligheden for at ansvar og opgaver kan deles på flere hænder giver overskud” siger Nis og fortsætter: ”Jeg glæder mig til, at de sidste år af mit arbejdsliv skal bruges på dette projekt, med fokus på spændende arbejdsopgaver og smedetraditioner her i hovedstadsområdet”.

122 års virksomhedskultur og historie kan ikke bare pakkes sammen, udover sine egne arbejdsopgaver betyder det meget for Nis, at medarbejdere, kunder og historie flytter med fra Avedøre Holme til Herlev. Nis’ partnerskab i CPH Steel understreger ønsket om fuld integration mellem virksomhederne.

Læs mere om vores kompetencer her.

Dette kan vi også…

PRODUKTION I DK

Vi er en dansk virksomhed med egen produktion i Herlev – tæt på hovedstadens byggeprojekter. Stor fokus og styr på detaljerne er vores styrke. Og vi elsker en god udfordring.

ALTANER I STÅL

Vi leverer stålaltaner til andelsboliger, boligforeninger, arkitekter og entreprenører – både som nye kvadratmeter til eksisterende bolig og som ekstra kvadratmeter til nybyggeri.

TRAPPER OG GELÆNDER

Vi designer og monterer indvendige og udvendige ståltrapper – med glasværn og specialprofiler. Trin og håndlister kan udføres i træ. Trapperne er galvaniserede eller malede.

Erhvervspris 2018