STÅLDESIGN

VÆLG CPH STEEL, NÅR ÆSTETIK OG FUKTIONALITET SKAL GÅ HÅND I HÅND

Design [di’sajn] eller [de’sajn]

Læren om at formgive brugsgenstande.

Nogle gange kan det være svært at beskrive og forklare noget, man bare gør. Det kan enten blive alt for højttravende eller alt for simpelt – og det er ikke sådan, vi har det med design. Vi beskæftiger os med design, fordi vi simpelthen ikke kan lade være.

Vi ved alle hvordan en trappe, en altan eller en reol ser ud, men når det skal fungere i en konstruktion, måske passe til eksisterende omgivelser eller sætte præg på helt nye steder, ja så skal det designes.

FAGLIGE SYNERGIER

Hos CPH Steel har vi stor erfaring i arbejdet med de kreative processer, men endnu vigtigere har vi gjort det til et af vores vigtigste forretningsområder; at få designet ud af hovedet og ind i virkeligheden som oftest i tætsamarbejde med vores kunder.

Vi trives i de faglige synergier, hvor traditioner, håndværk og nye tanker skaber elementer, rum eller formidling.

Vores team er fagligt velfunderet. Vi kan tegne, beregne, projektere, producere og montere alt i stål, og vores netværk og erfaringsgrundlag er så stort, at vores projektledelse også sagtens kan inkludere for eksempel: beton, træ og el.

NÅR FUNKTIONALITET OG ÆSTETIK GÅR HÅND I HÅND

Vælg CPH Steel når det ikke kun skal virke – men også se godt ud…

Man siger ofte, at djævlen bor i detaljen. Og den djævel har vi mødt mange gange: Vi tager den helt rigtige farve, vinklen i et helt bestemt smig eller materialevalget alvorligt og ganske seriøst.

Fos os er vilde ideer hverken skøre eller irriterende. Tværtimod. Vi finder det stærkt inspirerende, og personerne bag idéerne er dejlige at arbejde sammen med. Vi hører nemlig også selv til den gruppe.

Når funktionalitet og æstetik skal gå hånd i hånd
– og udførelsen skal leve op til begge dele.

KOMPETENT OG PROFESSIONEL SPARRING

Brug os som din sparringspartner på vilde designidéer – så finder vi de rigtige løsninger til dit projekt. Vi sætter en stor ære i en åben dialog, så er sandsynligheden for at ramme plet med æstetik og funktionalitet nemlig størst.

Vi oplever altid en stor glæde og faglighed, når vi arbejder med designprojekter.

Vores kompetente medarbejdere er vant til at projektere og montere mange forskellige designløsninger. Vi tilbyder professionel rådgivning og projektering, så vi finder den optimale løsning. Hos os får du altid holdbare og fleksible løsninger.

Lad os tegne, producere og montere dine designidéer.
Vi hjælper dig til den rigtige løsning.

Én projektleder fra start til slut

Vores projektledelse sikrer, at dit projekt bliver gennemført inden for de aftalte tidsmæssige og økonomiske rammer. Du får tilknyttet en fast projektleder, som følger dit projekt fra start til slut.

Den personlige kontakt er vigtig for os – og den tætte dialog med dig sikrer, at vi sammen finder de stærkeste løsninger.

Vores projektledere har en bred erfaring både fra vores produktion og fra tidligere projekter. Det betyder, at de altid ser løsninger og muligheder.

Dette kan vi også…

PRODUKTION I DANMARK

Vi er en dansk virksomhed med egen produktion i Herlev – tæt på hovedstadens byggeprojekter. Stor fokus og styr på detaljerne er vores styrke. Og vi elsker en god udfordring.

KONSTRUKTIONSSTÅL

Fra mindre konstruktioner til bærende stålkonstruktioner til stålhaller og understøtning af eksisterende  konstruktion ved etablering af f.eks. tagterrasser.

TRAPPER OG GELÆNDER

Vi designer og monterer indvendige og udvendige ståltrapper – med glasværn og specialprofiler. Trin og håndlister kan udføres i træ. Trapperne er galvaniserede eller malede.

Erhvervspris 2018