STÅLALTANER

UDVID MED INTELLIGENTE KVADRATMETER

Når det drejer sig om udvidelse af ejendommen med intelligente kvadratmeter i form af stålaltaner, så er vi din samarbejdspartner – både når det gælder forhøjelse af bygningen værdi i form af ekstra kvadratmeter til boligforeningen eller bæredygtige kvadratmeter i form af tagterrasser i eksisterende boliger. Vi er også gode sparringspartnere når det gælder stålaltaner i nybyggeri. En stålaltan fremstår både klassisk og stilren med glatte overflader og stilrene linjer. En altan i stål holder i mange år og er perfekt til det danske vejr.

Vi leverer stålaltaner til både andelsboliger, ejerforeninger, boligforeninger, arkitekter og entreprenører – og både som nye kvadratmeter til eksisterende bolig eller som ekstra kvadratmeter til nybyggeri.

Vi elsker de skæve altanløsninger, hvor vi kan bringe vores brede kompetencer inden for altaner i spil, og hvor fokus på detaljen er vigtig. Er altanløsningen kompliceret, så er vi klar med vores brede viden og enorme kompetence og erfaring.

Vi arbejder også gerne med arkitekter for at finde den optimale stålaltanen til den enkelte bygnings udtryk. Vi ved, hvor vigtig detaljeringsgraden er og er en god sparringspartner, når det gælder om at finde den rigtige altanløsning. Vi vil gerne så tidlig ind i projekteringsfasen som muligt, så vi kan være med til at sikre, at den arkitektoniske bedste løsning rent faktisk kan udføres og monteres.

Skal vi levere stålaltaner i underentreprise til nybyggeri, har vi et velfungerende team af kompetente medarbejdere, som ved, hvordan tingene sættes i system. Vi er dygtige til projektledelse og til at tage ansvar. Har vi en opgave, så følger vi den også til dørs.

Køb dine næste stålaltaner hos os
– så får du en klassisk, tidløs altanløsning, som matcher arkitektur og lovkrav og som rent faktisk kan monteres.

ALTANTYPER I STÅL

Vi udfører både store og små altanprojekter – og yder den bedste kvalitet og service, uanset om projektet er en enkelt opgave til en villa eller flere hundrede altaner til en etageejendom.

Vi laver hovedsagelig følgende stålaltaner – men kan modulere alt i stål:

 

Facadealtan

En fadealtan bliver, som navnet angiver, monteret direkte på facaden.

Langt hovedparten af vores stålaltaner laves som facadealtaner til enten nybyggeri eller tilføjelse af ekstra kvadratmeter til eksisterende ejendomme. Sammen designer vi stålaltanen, så den arkitektonisk passer til bygningen, som den monteres på.

 

Tagterrasse

En tagterrasse er placeret på taget af bygningen – typisk på en etageejendom.

Tagterrassen kan monteres på en ejendom med fladt tag eller et tag med hældning. En tagterrasse er en fantastisk mulighed for boligforeninger til at gøre tagboliger attraktive i eksisterende boliger – især når der tages hensyn til en mere bæredygtig renovering/modernisering af den eksisterende bygningsmasse i storbyerne.

Fransk altan

Den franske altan monteres på bygninger, hvor det ikke er muligt at montere en facadealtan (enten af byggetekniske hensyn eller af hensyn til byggeloven).

I princippet er en fransk altan blot et gelænder foran altandøren, dog er denne altanløsning stadig yderst attraktiv, da den tilfører ekstra lys og luft til boligen.

 

STUEALTAN

En stuealtan er en facadealtan blot monteret i stueniveau.

Ofte laver vi stuealtanen med en ståltrappe, som giver adgang til haven/gårdarealet. Stuealtaner i stål laves også ofte som en terrasseløsning til enfamiliehuse.

 

STÅLALTANER OG BYGGESTIL

Vi designer og projekterer stålaltaner, så de matcher både kravene til lokalplanen og boligens byggestil.

Der er mange muligheder for individuel design af stålaltanen, så det matcher de arkitektoniske ønsker. Især rækværket til stålaltanen har stor betydning for altanens udtryk – og der er mange variationsmuligheder i størrelse, form og stil. Gå all-in på den elegante stil med gulv og rækværk i stål eller vælg det eksklusive udtryk med gulv og håndliste i hårdt træ. Vi laver også stålaltaner med gulv i letbeton.

Designet på stålaltanen afhænger i sidste ende af kundens ønsker, krav til design, bygningens arkitektur, kommunens lovkrav – og naturligvis størrelsen på byggeriets økonomi. Eneste konstante er, at vi arbejder for 100% topkvalitet.

Kontakt os for fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.

Vi er stolte af vores flotte design og gode håndværk.
Tag selv et kig.

STÅLALTANER – DIN TRYGHED

Stålaltaner er robuste og stort set vedligeholdelsesfrie. Og vi har store håndværksmæssige krav til svejseteknikken og stålkvaliteten, som er vigtige for et godt resultat.

Vi har gennem årene udviklet vores eget statisk godkendte altansystem med altandybde fra 1,0 til 1,3 meter og med kundetilpassede længder.

Vores stålaltaner er altid varmgalvaniserede, hvilket giver en lang levetid. Stålaltanerne kan også leveres malede. En stålaltan er både flot, stærk og praktisk.

Detaljer er vigtige for os
– og du er derfor sikret en løsning i høj kvalitet til dit projekt.

ROSER ER MERE END TIL ALTANKASSER

Roser er ikke blot blomster, som plantes i altankasser. Vi oplever nemlig at få roser fra vores kunder inden for to vigtige punkter:

  • Eksperter i beboerkontakt
    Vi er eksperter i beboerkontakten, som ifølge vores vurdering er 50% af en veludført montageopgave. Hr og Fru Jensen ved, hvornår vi kommer, og vi koordinerer med alle involverede til mindst mulig gene for beboerne. Smedene på vores montageteam sætter pris på at have denne kontakt, og de er alle flinke og enorm hjælpsomme.

 

  • Eksperter i projektledelse
    Vi følger altid vores altanprojekter til dørs. Der, hvor vores kunder oplever, at andre slipper, så klør vi på. Vi elsker de projekter, som kræver lige lidt mere. Vi lytter til ønsker for arkitektur og æstetik og får disse koblet til lovkrav og regler for bygningen.

Spørgsmål til konstruktion af stålaltaner?
Eller brug for råd og vejledning i forbindelse med dit næste altanprojekt, så kontakt os på +45 3510 7000 eller mail info@cphsteel.

Kontakt os for en uforpligtende snak. Sammen finder vi de rigtige løsninger.

MONTAGE AF STÅLALTANER

Vores mangeårige erfaring med montage af stålaltaner har givet os en unik indsigt i udfordringerne ved montage af altaner. Selve montagen afhænger af flere forhold som for eksempel eksisterende bebyggelse, adgangsveje, størrelsen på stålaltanerne samt vejr og vind. Og en anden vigtig faktor er hensynet til beboerne. Vi kontakter beboerne og tager hensyn, så montagen af stålaltanerne kan ske, så det generer beboerne mindst muligt.

Vi står klar med vores egne kompetente montører.

VI SMEDER ALTANER I STÅL

Ikke alle projekter er ens. Det er derfor vigtigt at få beregnet og designet netop de stålaltaner, som passer til byggeriet. Og vi er med hele vejen – fra byggetilladelse hos kommunen til endelig montage. Vi hjælper med at træffe de rigtige beslutninger, så ønsker og krav til stålaltanen kan opfyldes.

I bygningsreglementet BR18 findes bygningsreglerne for altaner, og derudover har mange kommuner individuelle krav og anbefalinger, som skal følges. Vi udarbejder de tegninger og beregninger, som skal bruges for at få byggetilladelsen i hus, men vi arbejder også gerne videre med dine beregninger og tegninger.

Og nej, du køber ikke blot en altan. Du køber også rådgivning, projektering og montering. Vi kommer hele vejen rundt om din altanløsning og tager højde for mulige udfordringer undervejs i projekteringen. Vi er eksperterne, som løser opgaven til den aftalte pris.

Vores altaner fremstilles på vores fabrik i Herlev af højt uddannede smede.

Tag fat på os – vi smeder unikke stålaltaner med kvalitet for øje,
og vi har gennem tiden lavet mange spændende stålaltaner

 

Vores stålkonstruktionerne er CE-mærkede

CPH Steel er certificeret efter DS/EN 1090-1 EXC1, EXC2 og EXC3 samt ISO 3834-2. Vi dokumenterer vores arbejdsprocesser og har fuld sporbarhed på vores materialer. Det er din tryghed for kvalitet.

Vores medarbejdere er veluddannede og har svejsecertifikater.

Én projektleder fra start til slut

Hos CPH Steel tilbyder vi projektering, design, planlægning og montage af din stålaltan.

Vores projektledelse sikrer, at dit projekt bliver gennemført inden for de aftalte tidsmæssige og økonomiske rammer for altanprojektet.

Du får tilknyttet en fast projektleder, som følger dit projekt fra start til slut. Den personlige kontakt er vigtig for os – og den tætte dialog med dig sikrer, at vi sammen finder de bedste altanløsninger.

Vores projektledere har en bred erfaring både fra vores produktion og fra tidligere projekter. Det betyder, at de altid ser løsninger og muligheder i dit projekt. Vores primære fokus er at levere stålaltaner og smedearbejde af høj kvalitet. Det vigtigste for os er vores kunders tillid, og vi gør derfor altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Dette kan vi også…

PRODUKTION I DANMARK

Vi er en dansk virksomhed med egen produktion i Herlev – tæt på hovedstadens byggeprojekter. Stor fokus og styr på detaljerne er vores styrke. Og vi elsker en god udfordring.

KONSTRUKTIONSSTÅL

Fra mindre konstruktioner til bærende stålkonstruktioner til stålhaller og understøtning af eksisterende  konstruktion ved etablering af f.eks. tagterrasser.

TRAPPER OG GELÆNDER

Vi designer og monterer indvendige og udvendige ståltrapper – med glasværn og specialprofiler. Trin og håndlister kan udføres i træ. Trapperne er galvaniserede eller malede.

Erhvervspris 2018