Dansk produktion og gode arbejdspladser

VI FØLER EN FORPLIGTELSE TIL AT TAGE VARE PÅ SMEDEFAGET OG UDVIKLE VORES VIRKSOMHED, SÅ VI OGSÅ I FREMTIDEN HAR SMEDEVIRKSOMHEDER SOM VORES I KØBENHAVN

ET NUANCERET & RUMMELIGT ARBEJDSLIV

Vi kan ikke garantere en hverdag, hvor alt kører på skinner, og hvor der ikke opstår både uforudsete og udfordrende opgaver, men vi kan garantere dig, at vi altid tager hånd om tingene, når de opstår.

Om det handler om arbejde, kunder, ferie eller syge børn, så hjælper vi hinanden, så alt går op i en højere enhed.

Er du på udkig efter et arbejde, hvor fleksibilitet er et nøgleord og forventningen til, at det går begge veje, er i centrum – hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor vi på trods af travlhed, bix og bøvl passer på hinanden og altid gør vores ypperligste for at nå i mål – så er CPH Steel måske den virksomhed, du leder efter?

VI LEVERER STÆRKE LØSNINGER
TIL KOMPLEKSE OPGAVER

CPH Steel er en ambitiøs, moderne smedeforretning, der spænder over opgaver fra den tunge projektering af komplekse stålkonstruktioner, til designsamarbejder med museer og arkitekter.

Vi leverer højkvalitetsløsninger med fokus på håndværk og finish, til så forskellige projekter som forgyldte montrer til Flora Danica udstillingen på Kolding Hus til store stål konstruktioner i Kedelhuset i Carlsberg Byen.

HVEM ER CPH STEEL?

En virksomhed kan beskrives ved hjælp af mange forskellige parametre:
omsætning, antal medarbejdere, segmenter, vision, mission og mange andre faktorer.

Stemninger kan til gengæld ikke forklares med nøgletal,
og da stemningen hos CPH Steel er en utrolig vigtig del af vores DNA,
har vi lavet en lille film, der forhåbentlig fanger og viser, hvem vi er, og hvilket fundament vi står på.

Smedevirksomhed

AT VÆRE SMED HOS CPH STEEL

CPH Steel er bygget på et fundament af godt håndværk udført af dygtige smede.

Vores opgaver er meget forskellige, fra tunge bærende stålkonstruktioner til fine designelementer. Vores kunder er også meget forskellige. Kundelisten rummer alt fra landets største entreprenører til nogle af de dygtigste inventardesignere.

Så forskellige opgaver og kunder stiller naturligvis også mange krav til vores smede, der heldigvis er lige så forskellige som vores opgaver. Fælles for dem alle er dog deres faglige stolthed.

AT VÆRE PROJEKTLEDER HOS CPH STEEL

Verdens navle eller lige midt i orkanens øje

Projektleder hos CPH steel skal overskue komplekse opgaver, og altid finde de helt rigtige løsninger, de skal sikre overlevering og koordinering med vores fabrik samtidig med at vores kunder er lige i fokus og føler sig godt behandlet.

Vores projektledere står for den gode kommunikation og sikre at alle interne og eksterne systemer opretholdes og alle opgaver leveres til forventet tid i bestilte kvalitet

AT VÆRE TEGNER HOS CPH STEEL

Hos CPH Steel løser vi mange komplekse opgaver, vi hjælper ofte kunderne med de helt rigtige løsninger, bindeleddet mellem de gode ideer og den veludførte opgave er gode tegninger og beskrivelser.

Vores tegner ansvarlig for at få tegnet det projektlederne har lovet således at smedene kan producere det.

Vores tegner sparrer med projektledere om løsninger og hjælper smedene hvis de har spørgsmål.

KUNNE DU TÆNKE DIG
AT ARBEJDE HOS CPH STEEL?

Hvis vi aktivt søger nye kolleger, kan du finde mere information her:
Ledige jobs

Har vi ingen åbne stillinger, der matcher din profil, er du alligevel altid velkommen til at ringe – man ved jo aldrig.

Vi tager den indledende dialog på telefon, hvis der er grobund for mere, skal vi naturligvis mødes og måske også se dit CV.

Vi glæder os til at tale med dig.
Kontakt os på telefon 3510 7000.

Erhvervspris 2018