STÅLTRAPPER

VI ELSKER ALLE STÅLTRAPPER - FRA DE RÅ INDUSTRIELLE TRAPPER TIL SKULPTURELLE TRAPPER. ALLE VORES STÅLTRAPPER ER VELUDFØRTE OG GENNEMTÆNKTE.

Vi er eksperterne inden for ståltrapper – både indvendige trapper og udvendige trapper i stål, og vi elsker, når en trappe opfylder sit formål: skulpturel møbel i stuen, ikonisk og iøjefaldende til domicilbyggeriet eller en funktionel brandtrappe.

Rent designmæssigt omfavner vi bredt – fra eksklusive elegante ståltrapper til det rå industrielle look – og alle typer af trapper derimellem. Ståltrapperne er galvaniserede eller malede og udføres med trappetrin i stål, beton eller træ. Både trinfremspring, vanger og balustre udføres i stål.

Reglerne i bygningsreglementet overholdes, og det samme gør krav til trinhøjde, højde på værn og dybden på trinfladen. Selve trappens geometri har også betydning for, hvor behagelig trappen er at gå på, og alle trapper laves individuelle og efter mål. Med valget af en ståltrappe sikres både en hårdfør og langtidsholdbar løsning i høj kvalitet og kræver ingen vedligeholdelse.

Det vigtigste er, at trappen passer – projekteret, produceret og monteret. Lige præcis det, mener vi faktisk, at vi er enorm gode til. Og vi hjælper gerne både med design, materialevalg og optimering. Derudover skal ståltrappen være æstetisk funktionel.

Vi tør rolig kalde os eksperterne inden for ståltrapper
– så kontakt os for en veludført, gennemtænkt og skræddersyet ståltrappe – trin for trin.

TYPER AF STÅLTRAPPER

Siden 2007 har vi produktudviklet og specialiseret os inden for ståltrapper og leverer følgende typer:

 

Ligeløbstrapper

En ligeløbstrappe er som navnet beskriver en trappe med lige løb – og har hverken sving eller knæk. Antallet af reposer afhænger af etagehøjden. En enkel ståltrappe, som er en både elegant og moderne trappeløsning.

Spindeltrapper

En spindeltrappe snor sig om en stolpe i midten, hvor trinene er monteret på – og er en perfekt trappeløsning, hvor pladsen er trang.

Svingtrapper

En svingtrappe kan udføres både som kvartsvingtrappe og halvsvingtrappe og passer perfekt, hvis pladsen er trang. Trappetrinene er oftest skæve.

Brandtrapper, adgangstrapper og flugtvejstrapper

Disse ståltrapper skal være funktionelle og praktiske og udføres typisk som ligeløbstrapper med eller uden repos.

Terrassetrapper

En flot terrassetrappe kan være afslutningen på en flot terrasseløsning, som er hævet i niveau. Terrassetrapper er typisk ligeløbstrapper med kun få trappetrin.

Designtrapper

Kom til os med dine idéer til funktionalitet og løsning, og vi kan helt sikkert designe den mest fantastiske ståltrappe til dig. Selv om trappen er skræddersyet specifikt til et bestemt byggeri, så er vi stadig garanter for, at trappen både er funktionel og holdbar – men også æstetisk korrekt til rummet og bygningen.

 

Fritsvævende ståltrin

De fritsvævende ståltrin fremstår flot og let. Et elegant skandinavisk design.

 

TYPER AF STÅLGELÆNDERE OG STÅLVÆRN

Vi udfører både gitter, værn og gelænder i stål. Håndlisterne kan være i stål eller forskellige sorter af træ med forskellig finish.

Designet af gelænderet og værnet kan være stringent med vandrette og lodrette lige linjer eller snørklet med masser af bukninger og samlinger. Alle udfyldninger kan udføres med stålrør, fladstål, wire eller glas.

Vores stålgelændere og stålværn oser af håndværk og topkvalitet.

 

Kompetent og professionelt smedearbejde

Har du behov for en skræddersyet ståltrappe, så er vi eksperterne, som du skal have fat på.

Vi har både beregnere, tegnere, arkitekter og projektledere ansat, og som smedevirksomhed er det sikkert en usædvanlig kombination, men for os giver det god mening. Vi hjælper nemlig gerne med udarbejdelse af tegninger og design – uanset valg af ståltrappetype.

Vores kompetente medarbejdere er vant til at projektere og montere mange forskellige trapper. Vi tilbyder professionel rådgivning og projektering, så vi finder den meste optimale løsning. Hos os får du altid holdbare og fleksible løsninger.

Lad os designe, tegne, producere og montere dine ståltrapper.
Vi tager det trin for trin – og hjælper dig til den rigtige løsning.

Én projektleder fra start til slut

Vores projektledelse sikrer, at dit projekt bliver gennemført inden for de aftalte tidsmæssige og økonomiske  rammer. Du får tilknyttet en fast projektleder, som følger dit projekt fra start til slut – uanset om du ønsker ståltrapperne monteret eller blot leveret.

Den personlige kontakt er vigtig for os – og den tætte dialog med dig sikrer, at vi sammen finder de stærkeste løsninger.

Vores projektledere har en bred erfaring både fra vores produktion og fra tidligere projekter. Det betyder, at de altid ser løsninger og muligheder.

Vores primære fokus er at levere ståltrapper og smedearbejde af høj kvalitet.

 

Vores stålkonstruktionerne er CE-mærkede

CPH Steel er certificeret efter DS/EN 1090-1 EXC1, EXC2 og EXC3 samt ISO 3834-2. Vi dokumenterer vores arbejdsprocesser og har fuld sporbarhed på vores materialer. Det er din tryghed for kvalitet.

Vores medarbejdere er veluddannede og har svejsecertifikater.

Dette kan vi også…

PRODUKTION I DANMARK

Vi er en dansk virksomhed med egen produktion i Herlev – tæt på hovedstadens byggeprojekter. Stor fokus og styr på detaljerne er vores styrke. Og vi elsker en god udfordring.

STÅLKONSTRUKTIONER

Fra mindre konstruktioner til bærende stålkonstruktioner til stålhaller og understøtning af eksisterende  konstruktion ved etablering af f.eks. tagterrasser.

STÅLALTANER

Vi leverer stålaltaner til andelsboliger, boligforeninger, arkitekter og entreprenører – både som nye kvadratmeter til eksisterende bolig og som ekstra kvadratmeter til nybyggeri.

Erhvervspris 2018