STÅLKONSTRUKTIONER

BÆRENDE STÅLKONSTRUKTIONER TIL BYGGERIET

Som ordreproducerende smedevirksomhed udfører vi stålkonstruktioner til nybyggeri, renovering, ombygning og tilbygning – fra smukke villaer til kæmpe industribyggerier. Produktpaletten inden for stålkonstruktioner spænder bredt – fra mindre konstruktioner i stål til typehuse over bærende stålkonstruktioner til stålhaller og understøtning af eksisterende konstruktion ved etablering af for eksempel tagterrasser.

Eksempler på opgaver inden for stålkonstruktioner

  • Afstivning af etageejendom i forbindelse med renovering
  • Etablering af tagterrasser og dermed understøtning af eksisterende tagkonstruktion
  • Trappetårne til etablering af flugtveje / brandtrapper
  • Etablering af ventilation og lignende på tag og deraf understøtning, afstivning og stabilisering
  • Cykelbro og gangbro over vej eller banelegeme
  • Nyopførte stålhaller
  • Nyopført boligbyggeri
  • Almindeligt bygnings- og konstruktionstål som stålsøjler, stålbjælker og afstivninger

Kompetent og professionelt smedearbejde

Du kan med fordel kontakte os tidligt i byggeprocessen. Vi har både beregnere, tegnere, arkitekter og projektledere ansat, så vi står klar med rådgivning i alle byggeriets faser.  Som smedevirksomhed er det sikkert en usædvanlig kombination, men for os giver det god mening. Vi hjælper nemlig gerne med udarbejdelse af tegninger og design – uanset størrelsen eller kompleksiteten af dit byggeri.

Vores medarbejdere er kompetente og professionelle og kan montere både store og små stålkonstruktioner. Vi tilbyder rådgivning af alle former for stålkonstruktioner – passende til dit byggeri. Hos os får du altid holdbare og fleksible løsninger i individuelt udformede stålkonstruktioner.

Vi kan designe, tegne, producere og montere din nye stålkonstruktion.
Det vil ikke kun se godt ud – du kan også stole på kvaliteten.

Én projektleder fra start til slut

Hos CPH Steel tilbyder vi projektering og planlægning af dit byggeprojekt. Vores projektledelse sikrer, at dit projekt bliver gennemført inden for de aftalte tidsmæssige og økonomiske rammer for projektet. Du får tilknyttet en fast projektleder, som følger dit projekt fra start til slut – uanset om du ønsker stålkonstruktionerne monteret eller blot leveret.

Den personlige kontakt er vigtig for os – og den tætte dialog med dig sikrer, at vi sammen finder de stærkeste løsninger.

Vores projektledere har en bred erfaring både fra vores produktion og fra tidligere projekter. Det betyder, at de altid ser løsninger og muligheder i dit projekt. Vores primære fokus er at levere stålkonstruktioner og smedearbejde af høj kvalitet. Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse og har tillid til os. Vi gør derfor altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker til dit byggeri.

 

Vores stålkonstruktionerne er CE-mærkede

CPH Steel er certificeret efter DS/EN 1090-1 EXC1, EXC2 og EXC3 samt ISO 3834-2. Vi dokumenterer vores arbejdsprocesser og har fuld sporbarhed på vores materialer. Det er din tryghed for kvalitet.

Vores medarbejdere er veluddannede og har svejsecertifikater.

Dette kan vi også…

PRODUKTION I DANMARK

Vi er en dansk virksomhed med egen produktion i Herlev – tæt på hovedstadens byggeprojekter. Stor fokus og styr på detaljerne er vores styrke. Og vi elsker en god udfordring.

ALTANER I STÅL

Vi leverer stålaltaner til andelsboliger, boligforeninger, arkitekter og entreprenører – både som nye kvadratmeter til eksisterende bolig og som ekstra kvadratmeter til nybyggeri.

TRAPPER OG GELÆNDER

Vi designer og monterer indvendige og udvendige ståltrapper – med glasværn og specialprofiler. Trin og håndlister kan udføres i træ. Trapperne er galvaniserede eller malede.

Erhvervspris 2018