Kompetencer

VI HAR STOR ERFARING MED OPGAVER INDEN FOR STÅL, RUSTFRIT STÅL OG METALBEARBEJDNING, OG VI VIL LØBE STÆRKT FOR AT SKABE DE TILPASSEDE LØSNINGER, SOM TEGNESTUER, DESIGNERE ELLER ENTREPRENØRER EFTERSPØRGER TIL KUNDER. VI HAR BÅDE SMEDE OG FOLK MED BYGGEFAGLIG BAGGRUND ANSAT, HVORFOR ALLE FASER I ET GIVENT ARBEJDE KAN HÅNDTERES.

STÅLKONSTRUKTIONER

Mange af vores opgaver tager udgangspunkt i byggeindustrien, og vi arbejder typisk i fagentrepriser i samarbejde med rådgivere, arkitekter og/eller entreprenører. Vi leverer til projekter inden for både nybyggeri, renovering, ombygning og tilbygning

Vi projekterer stålkonstruktioner – fra mindre konstruktioner og op til store komplekse stålkonstruktioner. Fælles for alle vores stålkonstruktioner er, at de er CE-mærkede. Ud over stålkonstruktioner udfører vi også renoveringsopgaver med fokus på understøtning, afstivning og stabilisering.

Fra vores 2500 m² store produktion i Storkøbenhavn står vi klar med rådgivning, vejledning og høj faglig kompetencen hele vejen rundt om jeres byggeprojekt.

Vi kan tegne, producere og montere din nye stålkonstruktion.

Hos os falder intet mellem to stole.
Vi har opgaven, til den er færdig monteret hos dig.

STÅLDESIGN

​Når trapper, reoler eller lamper skal fungere i en konstruktion, måske passe til eksisterende omgivelser eller sætte præg på helt nye steder, så skal de designes.

Hos CPH Steel har vi stor erfaring i arbejdet med de kreative processer, men endnu vigtigere har vi gjort det til et af vores vigtigste forretningsområder; at få designet ud af hovedet og ind i virkeligheden som oftest i tætsamarbejde med vores kunder.

Vi trives i de faglige synergier, hvor traditioner, håndværk og nye tanker skaber elementer, rum eller formidling.

INDUSTRISERVICE

Vores største kunde inden for industriservice er Københavns Kommune, hvor PMJ i over 20 år har haft ansvaret for drift og vedligehold af alle de mekaniske broer, også kaldet ”de oplukkelige broer”. Der er mange ikoniske byggerier i København, og vi er stolte over at være med til at vedlige holde nogle af dem, som for eksempel Langebro

På broerne er samarbejdet dybt og varetages af et fast team her hos os. Vi skal sørge for, at broerne vedligeholdes, og driften forløber uhindret. Skulle uheldet være ude, har vi en havariplan og rykker ud og får løst opgave inden for ganske få timer.

Vi har et fast team med mange års erfaring i vedligehold og renovering af pumper, ventiler og gearkasser og andre mekaniske dele.

Sammen med PMJ har vi overtaget et lille manuelt maskinværksted og lige så vigtigt: et par medarbejdere med maskinarbejderbaggrund. Vi producerer selv non-standard reservedele til vores service og vedligeholdelsesopgaver, hvilket sikrer en smidig opgaveløsning.

PROCESANLÆG

Nogle af CPH Steels første opgaver var rustfri procesanlæg.

Siden har vi primært sat vores rustfri kompetencer i spil hos vores kunder inden for designsegmentet. Med købet af PMJ har vi overtaget en solid forretning, der blandt andet bygger på rammeaftaler med toneangivende kunder i Danmark inden for procesteknologi.

Vi er igen klar til at tilbyde procesanlæg og dele dertil, som for eksempel tanke, beholdere, pumpe- og rørsystemer. Inden for dette forretningsområde arbejder vi primært rustfri. Trykbærende udstyr kan leveres med PED-godkendelse.

Udover faste rammeaftaler er vi også ordreproducerende på non-standard ad-hoc opgaver for kunder i fødevareindustrien, ligesom vi er indover flere kommunale opgaver.

Kompetencer og kendskab til procesanlæg og rørarbejde har vi også sat i spil i forbindelse med tætte samarbejder omkring fremstilling af prototyper. Opgaver vi selvsagt ikke kan fortælle meget om, men igen understrege vores evner til at hjælpe vores kunder i mål gennem vores faglige knowhow og indsigt.

STÅLTRAPPER

Kort sagt! Vi elsker ståltrapper – både skulpturelle møbler i bygningen som ligeløbstrapper, svingtrapper, spindeltrapper, vindeltrapper og specialdesignede trapper – men også udvendige trapper som brandtrapper, adgangsveje og flugtvejstrapper.

Ståltrapperne er alle CE-mærkede og certificerede efter: DS/EN 1090-1 EXC1, EXC2 og EXC3.

Vi står klar med rådgivning, vejledning og høj faglig kompetence. Vis os hvor ståltrappen skal være, og vi kan designe den optimale løsning. Dette sikrer dig stabile og æstetiske ståltrapper, hvor form, funktion og montage går op i en højere enhed.

Klik ind og så vores mange projekter med ståltrapper.
Og lad sig inspirere af de forskellige løsninger – alle bundsolide til sidste svejsning

STÅLALTANER

Vi har stor erfaring med projektering, produktion og montering af stålaltaner, og vi følger altanprojektet fra skitse over ingeniørberegninger og byggeansøgninger til montage er afsluttet. Har du behov for en visualisering af dit altanprojekt, udarbejder vi også gerne dette.

Vi leverer altaner i varmgalvaniseret stål eller malet galvaniseret stål med tilhørende rækværk i mange forskellige udformninger og farver. Alle vores stålaltaner overholder naturligvis bygningsreglementet og er CE-godkendte – din tryghed for kvalitet

Vi leverer også gerne delelementer til jeres altanprojekt – som eksempelvis rækværk og værn i stål eller glas og har eget team af tømrere og snedkere, der kan udarbejde håndlister i træ.

Læs mere om stålaltaner, vores arbejdsmetoder og se billeder fra referenceprojekter.

RUSTFRI STÅL OG ALUMINIUM

Materialer har forskellige fordele, og vi arbejder altid i de materialer, der er rigtige for de specifikke projekter. Det har ført både små lækre opgaver med sig og store prestige projekter som eksempelvis en helt unik og eksklusiv båd i aluminium og en mindst lige så vild overdækket rustfri pool.

Når materialer og håndværk skal udfordres til det yderste, så er vi din samarbejdspartner – med afsæt i det god håndværk og vigtige detaljer. 

Erhvervspris 2018