Kompetencer

VI HAR STOR ERFARING MED OPGAVER INDEN FOR STÅL, RUSTFRIT STÅL OG METALBEARBEJDNING, OG VI VIL LØBE STÆRKT FOR AT SKABE DE TILPASSEDE LØSNINGER, SOM TEGNESTUER, DESIGNERE ELLER ENTREPRENØRER EFTERSPØRGER TIL KUNDER. VI HAR BÅDE SMEDE OG FOLK MED BYGGEFAGLIG BAGGRUND ANSAT, HVORFOR ALLE FASER I ET GIVENT ARBEJDE KAN HÅNDTERES.

STÅLKONSTRUKTIONER

Mange af vores opgaver tager udgangspunkt i byggeindustrien, og vi arbejder typisk i fagentrepriser i samarbejde med rådgivere, arkitekter og/eller entreprenører. Vi leverer til projekter inden for både nybyggeri, renovering, ombygning og tilbygning

Vi projekterer stålkonstruktioner – fra mindre konstruktioner og op til store komplekse stålkonstruktioner. Fælles for alle vores stålkonstruktioner er, at de er CE-mærkede. Ud over stålkonstruktioner udfører vi også renoveringsopgaver med fokus på understøtning, afstivning og stabilisering.

Fra vores 2500 m² store produktion i Storkøbenhavn står vi klar med rådgivning, vejledning og høj faglig kompetencen hele vejen rundt om jeres byggeprojekt.

Vi kan tegne, producere og montere din nye stålkonstruktion.

Hos os falder intet mellem to stole.
Vi har opgaven, til den er færdig monteret hos dig.

DESIGN

Specialfremstilling af inventar og diverse beslag udføres også. Vores ingeniører og konstruktører deltager som altid i en dialog omkring den specifikke stålkonstruktion til en start, og så arbejder vi os hen imod den mest velegnede løsning.

CPH Steel har ekspertise og erfaring med især levnedsmiddelindustrien, køkkenbranchen samt restauranter og kantiner. Vi har bl.a. fremstillet beslag og møbler til sidstnævnte kategori af kunder.

STÅLTRAPPER

Kort sagt! Vi elsker ståltrapper – både skulpturelle møbler i bygningen som ligeløbstrapper, svingtrapper, spindeltrapper, vindeltrapper og specialdesignede trapper – men også udvendige trapper som brandtrapper, adgangsveje og flugtvejstrapper.

Ståltrapperne er alle CE-mærkede og certificerede efter: DS/EN 1090-1 EXC1, EXC2 og EXC3.

Vi står klar med rådgivning, vejledning og høj faglig kompetence. Vis os hvor ståltrappen skal være, og vi kan designe den optimale løsning. Dette sikrer dig stabile og æstetiske ståltrapper, hvor form, funktion og montage går op i en højere enhed.

Klik ind og så vores mange projekter med ståltrapper.
Og lad sig inspirere af de forskellige løsninger – alle bundsolide til sidste svejsning

STÅLALTANER

Vi har stor erfaring med projektering, produktion og montering af stålaltaner, og vi følger altanprojektet fra skitse over ingeniørberegninger og byggeansøgninger til montage er afsluttet. Har du behov for en visualisering af dit altanprojekt, udarbejder vi også gerne dette.

Vi leverer altaner i varmgalvaniseret stål eller malet galvaniseret stål med tilhørende rækværk i mange forskellige udformninger og farver. Alle vores stålaltaner overholder naturligvis bygningsreglementet og er CE-godkendte – din tryghed for kvalitet

Vi leverer også gerne delelementer til jeres altanprojekt – som eksempelvis rækværk og værn i stål eller glas og har eget team af tømrere og snedkere, der kan udarbejde håndlister i træ.

Læs mere om stålaltaner, vores arbejdsmetoder og se billeder fra referenceprojekter.

RUSTFRI STÅL OG ALUMINIUM

Vi har eget rustfrit værksted, og kan håndtere selv de mest krævende opgaver. På alt fra rustfri bordplader til salt-vandsbassiner skaber vi en professionel løsning i høj håndværksmæssig kvalitet.

Alt udføres naturligvis med fokus på detaljen, sans for æstetik  og i den høje kvalitet, vi er kendt for.

Vi arbejder også i messing, hvor vi tilbyder alt fra specialdesignede køkkenløsninger, over gelændere og håndlister, til bruneret profiler, som dem vi har skabt til Lagkagehusets butikker i ind- og udland.

Erhvervspris 2018