AT VÆRE SMED HOS CPH STEEL

SMEDE HOS CPH STEEL: LEVERER HØJKVALITETSLØSNINGER MED FOKUS PÅ HÅNDVÆRK OG FINISH, PRODUCERER NON-STANDARD OG KUNDETILPASSEDE LØSNINGER TIL MANGE FORSKELLIGE KUNDER OG OPGAVER OG ARBEJDER PÅ VÆRKSTED OG ER UDE PÅ MONTAGE. MØD NOGEN AF DEM HER:

HVERDAG OG OPGAVER

CPH Steel er 100% ordreproducerende: Alt, hvad vi laver, er non-standard og kundetilpasset. Hverdagen som smed hos os byder på masser af nye udfordringer, og ingen dage er ens. Vi har egenproduktion i Herlev, og de fleste af vores byggepladser er i Storkøbenhavn. Vores smede arbejder både på fabrikken og er ude på montage – og har på den måde ofte ansvaret for vores produkter fra start til slut.

Vi arbejder indenfor:

CPH STEEL BYGGER PÅ FAGLIGT STOLTHED

Hos CPH Steel har vi store forventninger til os selv og hinanden, hvilket naturligvis smitter af på vores kunders forventninger til os – faglig stolthed og omhyggelighed er derfor egenskaber, vi værner om.

Vores smede er ude på mange forskellige opgaver og er derfor ofte repræsentanter for virksomheden ude i byen, hvor der både er synlighed og opmærksomhed på det gode håndværk.

Vi er en stor uddannelsesvirksomhed og tager alle et fælles ansvar for, at den næste generation af smede bliver så dygtige som muligt.

Vi arbejder under mange forskellige standarder og certificeringer.

CPH Steel er medlem af DI og har overenskomst med Dansk Metal.

CITAT FRA SMED

“Jeg får lov til både at gå op i detaljer men også at lave noget af det grove arbejde”

GUSTAV FORTÆLLER OM SIT ARBEJDE SOM MONTØR OG SMED

Gustav er uddannet klejnsmed, og han arbejder på fabrikken og ude på byggepladserne.

Gustav laver mange forskellige opgaver. Den bedste, som han indtil videre har været med til, var en stålkonstruktion til en af MONSTRUMs flotte og kunstneriske legepladser.

ALLAN FORTÆLLER OM SIT ARBEJDE SOM SMED

Allan er uddannet klejnsmed, han har været selvstændig og arbejdet ved forskellige mindre virksomheder. I de sidste 3 år har Allan heldigvis arbejdet her hos CPH Steel.

Allan er lidt af en smede-nørd og arbejder primært i vores rustfriafdeling. 75 % af tiden er Allan på værkstedet, og den resterende del af tiden er han ud på montage- eller opmålingsopgaver. Som smed hos CPH Steel er du som regel selv ude og montere det, du producere, og sådan har det også været med Allans favoritopgaver: Montrerne til Koldinghus og kunstinstallationen på Utzon Centret i Aalborg.

JIMMI FORTÆLLER OM SIT ARBEJDE SOM SMED

Jimmi oplever CPH Steel som en mangfoldig arbejdsplads med højt til loftet, hvor kollegerne er en god blanding af unge og gamle, stille typer og dem, der råber højt, men hvor alle er dygtige og interesserede.

Jimmi kan godt lide opdelingen mellem værkstedsarbejde og montage – og er glad for at kunne følge sit produkt fra start til slut.

KONTAKT OS

Du kan med fordel kontakte os tidligt i byggeprocessen. Kommer vi med i projektet fra start, kan vi hjælpe med at undgå fejl, og vi får omsat designønsker til praktiske løsninger.

Vi har både beregnere, tegnere, arkitekter og projektledere ansat, og vi står derfor klar med rådgivning i alle byggeriets faser. Som smedevirksomhed er det sikkert en usædvanlig kombination, men for os giver det god mening. Vi hjælper nemlig gerne med udarbejdelse af tegninger og design – uanset størrelsen eller kompleksiteten af dit byggeri.

Vi skaber de tætte relationer, som får dit byggeri i hus.

Erhvervspris 2018