Om os

CPH STEEL – EN SMEDEVIRKSOMHED MED #QUALITYCRAFTMANSHIP. DANSK SMEDEHÅNDVÆRK AF HØJ KVALITET ER CPH STEELS VAREMÆRKE.

Som ordreproducerende smedevirksomhed forvandler vi rå stål til kreative byggeløsninger, stålkonstruktioner, stålaltaner og ståltrapper samt lækre designprodukter til museer, butiksindretninger, udstillinger, restauranter, og hvor den kreative hjerne ellers kan tage os hen. Vi samarbejder med arkitekter, bygherrer, boligforeninger og entreprenører, og hos os handler det om at tænke i løsninger, design og arkitektur.

 

HVIS MAN HAR EVNERNE TIL AT GØRE DET,
SÅ SKAL MAN OGSÅ GØRE DET! “

Sådan lyder det fra stifter og direktør Morten Rosenberg.

Dette ordsprog har fulgt Morten og hans smedevirksomhed CPH Steel siden opstarten tilbage i 2007.

Morten Rosenberg forklarer: ”Min succes gennem årene er vores klare fokus på finish.
Kunder, som har handlet med os tidligere, ved, hvad vi står for, hvad vi kan
og hvilken kvalitet vi leverer. Nogle vil måske sige, at jeg har et næsten hysterisk fokus på finish
– men det skal bare være i orden. Mindre accepteres ganske enkelt ikke.”

 

 

SMEDEARBEJDET STARTEDE PÅ REFSHALEØEN

CPH Steel begyndte tilbage i 2007 med ejer Morten Rosenberg, og det første smedearbejde blev lavet i lokaler i det kreative miljø på Refshaleøen. Med tiden blev pladsen for trang og større opgaver kom til, og i 2014 flyttede vi til større og bedre lokaler i Glostrup. Det gav os mulighed for at imødekomme efterspørgslen og udvikle på vores produkter, og succesen fulgte med. I starten af 2022 rykkede alle 40 mand fra Glostrup til Vesterlundvej i Herlev.

Med den ekstra plads i Herlev kom der luft under vingerne, større kunder og projekter kom til. Udover fokus på produktion og produkter, begyndte vi også at se på vores organisation, roller og ansvar – med den nye dynamiske ledelse kunne ønsket om vækst gøres konkret, og i juni 2023 blev købet af PMJ en realitet.

CPH Steel blev med ét en del af over 120 års dansk industrihistorie og tradition.

I dag er vi godt 70 ansatte i et fantastisk, konstruktivt og kreativt miljø, hvor der er højt til loftet og til stadighed evig fokus på godt håndværk, finish, detaljer og kvalitet.

 

CPH Steels produkt er viden og kunnen

Som underleverandør leverer CPH Steel ikke produkter i eget navn men faglige kompetencer og teknisk viden og kunnen. Vi har intet samlebåndsarbejde og ingen store gentagne serier.

Det, vi leverer, tager altid udgangspunkt i den enkelte opgave og kunde. Det handler altid om godt håndværk, præcision og finish. Vores opgaver er som udgangspunkt komplekse, og vi er derfor ofte med helt fra idéen tager form.

Vores opgaver fordeler sig i fire hovedgrupper

  • designløsninger og inventar, hvor vi typisk arbejder sammen med arkitekter, museer, restauranter og hoteller.
  • bygnings- og konstruktionsstål til byggeriet, hvor vi arbejder som underentreprenører for hovedentreprenører
  • industri – typisk rustfri røranlæg og systemer til blandt andet fødevare- og procesindustri
  • service og vedligehold – sammen med PMJ overtog vi blandet andet vedligeholdelsen af de københavnske broer

Nogle opgaver overlapper, eksempelvis store byggesager hvor vi både producerer den stålkonstruktion, der skaber bygningen og det inventar, der skal ind i den. Vi ser også situationer, hvor vores designarbejde er med til at skabe os et ry for vores præcision og finish, der så åbner døre til byggeriet.

DANSK PRODUKTION
OG GODE ARBEJDSPLADSER

Alle hos CPH Steel føler en stor forpligtelse til at tage vare på smedefaget; at blive ved med at udvikle det, så vi også i fremtiden kan have produktionsvirksomheder af vores slags på dansk jord. Produktionsvirksomheder der holder fanen højt for den tekniske viden og det gode håndværk, og hvor diversitet er en styrke og ikke et markedsføringskneb.

Som SMV er vi en helt central del af dansk økonomi. Virksomheder, der kombinerer et højt vidensniveau med produktion, har et unikt potentiale til at skabe både økonomisk vækst, uddannelsesmuligheder for unge og ældre og en bred vifte af gode jobs, der bliver i landet.

I et bredere perspektiv tror vi på, at vi har en vigtig rolle i at inspirere andre i branchen til en ny standard, der kan skubbe i en bedre retning i forhold til både arbejdsmiljø og kvalitet.

 

 

ET ANSVAR FOR SMEDEFAGET

At kvalitet og finish er vigtige grundsten i CPH Steels DNA, hersker der ingen tvivl om. Hverken hos kunder eller medarbejdere. Med tiden er de mere fagligt udfordrende håndværksopgaver, hvor detaljerne og kvaliteten er i fokus, blevet firmaets sjæl.

For Morten Rosenberg har dog også altid været vigtigt at tage et ansvar for smedefaget. Derfor deltager CPH Steel også aktivt i uddannelse af smedelærlinge, og alle ansatte oplæres i virksomhedens DNA.

CPH Steels DNA er ikke kun hårdt arbejde og stålfaste mål. Det er i høj grad også det gode arbejdsliv. De ansattes privatliv og arbejdsliv skal gå op i en højere enhed, og vi tager altid hensyn til den enkelte medarbejder, som nøglen til vores succes. Vi er ikke stærkere end det enkelte led – og sammen gør vi en forskel i det smedearbejde, som vi leverer til kunden.

Vores unikke DNA er drivkraften til vi lykkedes med projekterne gang på gang.

SER LØSNINGER – IKKE BEGRÆNSNINGER

Vores mange kreative løsninger produceres alle på vores danske fabrik i Herlev. Vi arbejder i alle de gængse materialer: sort stål, rustfri stål, messing og aluminium.

Med vores maskinpark og store faglige kompetencer ser vi løsninger og muligheder – aldrig begrænsninger. Vores projektledere og smede skal kunne håndtere både det traditionelle håndværk og de mere raffinerede opgaver, hvor udformning og æstetik er i fokus.

Vi ser det kreative i stålet. Vi tager råmaterialet stål og fremtryller high-end produkter – nogle gange tæt på kunst.

Vi ser også det konstruktive i stålet. Et stykke jern, som skal mures ind i en væg, er ikke blot et par stykker jern. Konstruktionen skal passe på målene, prisen skal være regnet knivskarp, og kvaliteten skal være god.

KONTAKT OS

Du kan med fordel kontakte os tidligt i byggeprocessen. Kommer vi med i projektet fra start, kan vi hjælpe med at undgå fejl, og vi får omsat designønsker til praktiske løsninger.

Vi har både beregnere, tegnere, arkitekter og projektledere ansat, og vi står derfor klar med rådgivning i alle byggeriets faser. Som smedevirksomhed er det sikkert en usædvanlig kombination, men for os giver det god mening. Vi hjælper nemlig gerne med udarbejdelse af tegninger og design – uanset størrelsen eller kompleksiteten af dit byggeri.

Vi skaber de tætte relationer, som får dit byggeri i hus.

CERTIFICERING

 

CPH Steel er certificeret efter DS/EN 1090-1 EXC1, EXC2 og EXC3 samt ISO 3834-2. Vi dokumenterer vores arbejdsprocesser og har fuld sporbarhed på vores materialer. Det er din tryghed for kvalitet.

Vores medarbejdere er veluddannede og har svejsecertifikater.

Erhvervspris 2018