RUSTFRIT STÅL OG ALUMINIUM

NÅR MATERIALER OG HÅNDVÆRK SKAL UDFORDRES TIL DET YDERSTE, SÅ ER DIN SAMARBEJDSPARTNER CPH STEEL.

Arbejder I også i rustfri?

Det hurtige svar på det spørgsmål er: JA. Det uddybende svar er: Vi arbejder i de materialer, der er rigtige for de specifikke projekter. Det har ført både små lækre opgaver med sig og store prestige projekter som eksempelvis en helt unik og eksklusiv båd i aluminium og en mindst lige så vild overdækket rustfri pool.

Faktisk bygger CPH Steel på et fundament af rustfrit arbejde. Nogle af vores allerførste opgaver var rustfri procesanlæg til Hansen Is. Siden er vores fokus drejet i retning af andre produkter – men absolut stadig med afsæt i det gode håndværk og vigtige detaljer.

Se vores mange spændende detaljer og løsninger under projekter.

Kompetent og professionelt smedearbejde

Ingen kan alt, og derfor har vi hos CPH Steel sammensat et team af mange forskellige fagligheder. Fællesnævneren er stål, og med afsæt i dine ønsker og krav sætter vi det hold, der hjælper dig og dit projekt i mål.

Hos CPH Steel er det ikke kun selve produktet, der er målet. Et væsentligt succesparameter for et projekt er fokus på både penge og tid, og derfor er vi altid interesserede i at komme så tidligt ind i et projektforløb som mulig. Dermed kan vi nemlig sikre, at alle væsentlige vinkler indtænkes, og vi er ret sikre på, at det er godt givet ud og sparer dig for besværlige omveje.

Brug vores mangeårige erfaring og viden når du skal vælge både materialer og produktionsmetode til dit næste projekt. Vi guider dig til det rigtige valg og sikrer naturligvis opdelt produktion og håndtering – udført af faglærte smede og dygtige lærlinge.

Vi hjælper med at fange din idé, så den både kan beregnes, tegnes og produceres indenfor de givne rammer af kvalitet, tid og økonomi.

Én projektleder fra start til slut

Vores projektledelse sikrer, at dit projekt bliver gennemført inden for de aftalte tidsmæssige og økonomiske  rammer. Du får tilknyttet en fast projektleder, som følger dit projekt fra start til slut – uanset om du ønsker ståltrapperne monteret eller blot leveret.

Den personlige kontakt er vigtig for os – og den tætte dialog med dig sikrer, at vi sammen finder de stærkeste løsninger.

Vores projektledere har en bred erfaring både fra vores produktion og fra tidligere projekter. Det betyder, at de altid ser løsninger og muligheder.

Vores primære fokus er at levere smedearbejde af høj kvalitet.

DETTE KAN VI OGSÅ…

PRODUKTION I DANMARK

Vi er en dansk virksomhed med egen produktion i Herlev – tæt på hovedstadens byggeprojekter. Stor fokus og styr på detaljerne er vores styrke. Og vi elsker en god udfordring.

STÅLKONSTRUKTIONER

Fra mindre konstruktioner til bærende stålkonstruktioner til stålhaller og understøtning af eksisterende  konstruktion ved etablering af f.eks. tagterrasser.

STÅLALTANER

Vi leverer stålaltaner til andelsboliger, boligforeninger, arkitekter og entreprenører – både som nye kvadratmeter til eksisterende bolig og som ekstra kvadratmeter til nybyggeri.

Erhvervspris 2018