OPKØB

CPH Steel A/S har købt PMJ A/S

I dag er flere måneders arbejde bag lukkede døre kulmineret med offentliggørelse af CPH Steel A/S Steels opkøb af PMJ.

Alle medarbejdere mødte hinanden til fælles frokost hos CPH Steel i Herlev, en frokost der var startskuddet på de kommende måneders arbejde i sammenlægningen af de to virksomheder.

Tiden frem til 1. september skal bruge på at få alle detaljer på plads – overordnet er målet sat: Vi vil være Sjællands bedste og største leverandør af smedearbejde.

Vi ved at virksomheden samles under CPH Steels navn, kommer til at have til huse i Herlev og vi skal fortsat være kendt for at være en god arbejdsplads, læreplads og vigtig leverandør af smedearbejde til nuværende og nye kunder.

Vores vækstambition

Morten Rosenberg, CPH Steels direktør, understreger: Vores vækstambition har aldrig været hemmelig, men at vi har mulighed for at vækste gennem opkøbet af PMJ er virkelig en ønskesituation. Vi har stor respekt for PMJs historie og faglige kunnen. Nis Hansen der i dag ejer PMJ er heldigvis også en del af aftalen, vi har stor respekt for hans arbejde og vi glæder os til at føje hans mangeårige kompetencer til vores team. Vi ser virkelig det to virksomheders kompetencer som et perfekt match, slutter Morten Rosenberg.

Er du nysgerrig eller har du konkrete spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anja Søgaard Olsen

Dette kan vi også…

PRODUKTION I DK

Vi er en dansk virksomhed med egen produktion i Herlev – tæt på hovedstadens byggeprojekter. Stor fokus og styr på detaljerne er vores styrke. Og vi elsker en god udfordring.

ALTANER I STÅL

Vi leverer stålaltaner til andelsboliger, boligforeninger, arkitekter og entreprenører – både som nye kvadratmeter til eksisterende bolig og som ekstra kvadratmeter til nybyggeri.

TRAPPER OG GELÆNDER

Vi designer og monterer indvendige og udvendige ståltrapper – med glasværn og specialprofiler. Trin og håndlister kan udføres i træ. Trapperne er galvaniserede eller malede.

Erhvervspris 2018