Stabilisering af Børsen

Efter branden på Børsen er CPH Steel blevet hyret til at stabilisere de tilbageværende facader på den 400 år gamle børsbygning.

#stål #cphsteel #qualitycraftmanship

SHOW CASE: BØRSEN

STABILISERING AF BØRSEN

Få dage efter branden, der beskadigede det meste af Børsen, begyndte arbejdet med at redde resterne af den historiske bygning.

​CPH Steel er i fuld gang med at stabilisere alle ydervægge på Børsens brandtomt.

Vi arbejder i øjeblikket 24 timer i døgnet på at stabilisere og støtte de tilbageværende ydervægge på Børsen. Her bruger vi en stor mængde stålrør, der bliver spændt sammen og fastgjort gennem vinduerne på facaderne. fortæller direktør og ejer af CPH Steel, Morten Rosenberg.

CPH Steel blev involveret allerede dagen efter branden brød ud tirsdag d. 16. april. Søndag begyndte indsatsen med at redde ydervæggene.

 

Projektnavn

Børsen,
København

Projektår

2024

 

Kunde/partner

Celero Danmark A/S

Stålkonstruktioner

15 ton stål
– leveret på dag 1 af Tibnor

– Onsdag blev vi bedt om at have et hold af smede klar til at assistere. Søndag morgen blev vi så tilkaldt, hvor vi arbejdede sammen med to ingeniører for at finde bygbare løsninger. Derfra fik vi akut brug for stålmaterialer, og glædeligvis kunne vores gode samarbejdspartner Tibnor med meget kort varsel sende et vognlæs med 15 tons stålrør til København, så stabiliseringsarbejdet kunne komme i gang allerede mandag morgen, siger Morten Rosenberg.

Stabiliseringsarbejdet er fortsat i fuld gang. CPH Steel forventer, at det varer et par uger, hvis der ikke opstår yderligere komplikationer.

29.04.2024:
Denne beskrivelse vil blive opdateret, når opgaven er fuldført.
Hold øje med vores SoMe for dagsaktuelle opdateringer.

 

Copyright fotos:
Street Anon

Erhvervspris 2018