Rød Lagerbygning

450 kvadratmeter nonstandard akustikpaneler

#stål #akustikpaneler #cphsteel #qualitycraftmanship

SHOW CASE: RØD LAGERBYGNING

KONTORBYGGERI, RØD LAGERBYGNING

450 kvm akustikpaneler udført til Rød Lagerbygning i Carlsberg Byen. Et lille ukompliceret projekt på 450 kvm akustikpaneler.

Projektets kompleksitet er dog ikke altid målt i størrelser. Her er der for eksempel tale om et helt igennem kundetilpasset projekt, hvor bygherrerådgiver, arkitekt og CPH Steels projektleder har arbejdet tæt sammen og løst opgaven, efterhånden som de er kommet frem. En projektform der passer rigtig godt sammen med den 100 % kundetilpassede løsning og CPH Steels måde at arbejde på.

Det smarte ved akustikpaneler fra CPH Steel er, at de altid laves på mål og efter aftale – i dette tilfælde med arkitekten der i sit design har bedt om en panelbredde svarende til stedets døråbninger. Til denne sag er panelerne leveret i perforerede decaperede koldvalset stålplader.

 

Projektnavn

Rød Lagerbygning,
Carlsberg Byen

Projektår

2023

 

Kunde/partner

SN Consult

Levering

Akustikpaneler

KUNDETILPASSET AKUSTIKLØSNING I STÅL

En kundetilpasset akustikløsning i stål betyder, at farver, stil og ikke mindst mål og geometri matcher stedets arkitektur og udtryk, dernæst at alle detaljer, afslutning og overgange bliver en integreret del af løsningen. CPH Steel er landet på sagen i Rød Lagerbygning via Steen Niebling, SN Consult. Steen kender os fra det store akustikprojekt, vi lavede sammen på KB32 (læs mere om den opgave her).

Steen Niebling fortæller, at dette har været en fin og uproblematisk sag, hvor det gode samarbejde fra KB32 er fortsat, og at CPHs projektleder et langt stykke hen ad vejen har fundet løsningerne i denne sag sammen med lejers arkitekt samt de andre håndværkere på byggesagen. Alle har fået de udskæringer og samlinger, der har spillet deres fagløsninger pæne og funktionelle – det er nok den vigtigste fordel ved at bruge et nonstandard produkt.

RØD LAGERBYGNING – CARLSBERG BYEN

Kontorbyggeriet er beliggende i Carlsberg Byen og har op gennem 1900-tallet været brugt som værksted og lagerbygning. Bygningen rummer nu flotte kontorfaciliteter, der er udviklet med respekt for bygningens historie og fortid som industribygning. Et formunivers hvor akustikpanelerne i stål passer rigtigt godt ind.

Citat

Steen Niebling, Rågiver SN Consult

Et fint lille projekt, der har kørt helt uproblematisk.

Find lignende referencer her

Erhvervspris 2018