2023 – Endnu et vildt år hos CPH Steel

#qualitycraftmanship

Virksomhedsopkøb, integration af to hold medarbejdere og ikke mindst nedlukningen af en fabrik og dobbelt op på en anden, en række opgaver der kan tage pusten fra de fleste – Men ikke Morten Rosenberg – han fortsætter ”bare”: Nye mål og nye ideer venter.

Hvis vi for én gang skyld skulle stoppe op og kigge lidt bagud, så kunne det første spørgsmål til Morten være: ”Kan du fortælle lidt om 2023” Reaktionen på det spørgsmål, er det samme som man ville får fra en maratonløber der netop har krydset målstregen – forpustet og med ømme ben – men allerede med tilmeldingen til næste løb i baglommen, tilfreds med gennemførelsen af løbet men også med ønsket om liiige at gøre det lidt hurtigere næste år. Sådan er det også hos CPH Steel – her er væksten og ambitionerne drevet af lysten til at skabe og udvikle.

MORTEN FORTÆLLER

”Da vi for et år siden sad og lagde sidste hånd på vores 2023-strategi og havde besluttet, at i år skulle væksten komme fra opkøb, var der nok ingen, der havde forestillet sig, at CPH Steel – tre år for tidligt – også ville nå ambitionen om en omsætning på over 100 millioner – men det er intet mindre end det, vi har gjort”.

”Årets første måneder var præget af bekymringer og usikkerheder, konjekturer der ikke helt ville falde til ro, materialepriser der endnu engang steg for meget hvilket resulterede i nedlukning af flere projekter. Vi så de største udfald i byggeriet og indenfor vores retail forretning. Men der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Vi tog os tid til at arbejde med vores strategi og mod til at eksekvere på den. Sidste på foråret var der lys for enden af tunnelen både på projektsiden men også i forhold til aftalen om købet af PMJ. Første juni kunne vi med stolthed offentliggøre CPH Steels opkøb af PMJ og lægge mere end 120-års smedetradition oveni vores egne 16 år. Fra dén dag, er året smuttet afsted” fortæller Morten og signalerer at nu skal han videre med de sidste hæsblæsende uger op mod juleferien.

GLÆDELIG JUL

”Men husk at ønske alle – Medarbejdere, kunder, leverandører og netværk – en rigtig glædelig jul og samtidig takke for samarbejdet. Vi glæder os til at lave flere vilde ting sammen – og bare ”rolig”, vi er i gang med planerne for 2024” griner Morten på vej ud ad døren.

DETTE KAN VI OGSÅ…

KØB AF PMJ

I dag er flere måneders arbejde bag lukkede døre kulmineret med offentliggørelse af CPH Steel A/S Steels opkøb af PMJ. Alle medarbejdere mødte hinanden til fælles frokost hos CPH Steel i Herlev

JULEFERIE 2023

I år har vi besluttet at holde lukket mellem jul og nytår og vil først være tilbage på fabrik og kontor tirsdag den 2. januar 2024. Har du noget der skal regnes på eller produceres inden vi lukker ned, så er det ved at være.

VORES PROJEKTER

Vi har stor erfaring med opgaver inden for stål, rustfrit stål og metalbearbejdning, og vi vil løbe stærkt for at skabe de tilpassede løsninger, som tegnestuer, designere eller entreprenører efterspørger.

Erhvervspris 2018