Spændende gæster hos CPH Steel

VI SÆTTER EN ÆRE I AT UDBREDE KENSKABET TIL SMEDEFAGET OG CPH STEEL

Vi sætter en ære i at udbrede kendskabet til både smedefaget og naturligvis til CPH Steel. Når man skal lære om et håndværk, er det selvsagt altid godt at få lov til at bruge hænderne. Derfor er vi også klar til at åbne vores døre og fabrik, når folk er nysgerrige på os og vores fag. I denne uge har vi haft dejligt mange gæster: to praktikanter og en hel klasse til rundvisning.

Per Vistisen fra Würth, Lasse fra TEC Ballerup og Center For Autisme – vi har fanget dem alle og hørt lidt om deres forventninger og indtryk af CPH Steel.

Per er markedschef fra Würth

Per arbejder hos Würth, hvor han er markedschef og ansvarlig for forretningsområdet “Metal”. En gang om året har ledere hos Würth mulighed for at komme ud i “virkeligheden” som praktikanter hos en af deres kunder.

Formålet med praktikken er at møde kunderne og se dem bruge Würths produkter og i den forbindelse rådgive og vejlede. Samtidig får kundens medarbejdere mulighed for at søge råd og vejledning, og i de dialoger oplever begge parter synergien i at trække på hinandens erfaring og viden. Hvis alt går op i en højere enhed, bliver kundens smede dygtigere, og Per kan komme hjem med gode forslag til produktudvikling og forbedringer.

I år valgte Per at søge praktik hos CPH Steel – dels fordi han finder vores virksomhed og produkter relevante og interessante for årets praktikophold, men også fordi CPH og Würth har fulgt hinanden i deres parallelle vækstrejser.

Vi er glade for det gode samarbejde – og ved, at flere af vores smede havde en god dialog med Per.

Lasses drøm er at blive smed

Lasse går på TEC Ballerup, hvor han er i gang med Grundforløb 1. Lasses uddannelsesvalg er inspireret af sin far, der er selvstændig smed. Lasses ønske om at komme i praktik hos CPH Steel bunder i vores meget varierende opgavetyper. Vi kan se, at Lasse har været aktiv i værkstedet og har prøvet en masse forskellige ting, og vi håber naturligvis, at Lasse har haft en god og lærerig uge.

Henrik er lærer på Center For Autisme

Torsdag havde vi fornøjelsen af at byde Henrik og syv elever velkommen til rundvisning og mulighed for at prøve at svejse. Flere af eleverne var seje og tog udfordringen op, også selvom de aldrig har prøvet at svejse før. Efter besøget fik vi en fin hilsen fra Henrik: “Tak for den fine rundvisning – eleverne var meget imponerede og glade for at få lov til at prøve at svejse. Vi har fået et indtryk af CPH Steel som en spændende og alsidig arbejdsplads med en stor åbenhed og et godt arbejdsmiljø. Vi håber at sende nogle elever på svejsekursus og håber, de derefter evt. kan komme i et praktikforløb hos jer.

Vores produktionschef, Christian Ulldal, havde kun rosende ord tilovers for Henriks elever og var meget imponeret over deres gåpåmod.

Virksomhedsbesøg

DETTE KAN VI OGSÅ…

PRODUKTION I DK

Vi er en dansk virksomhed med egen produktion i Herlev – tæt på hovedstadens byggeprojekter. Stor fokus og styr på detaljerne er vores styrke. Og vi elsker en god udfordring.

 

LÆREREN I PRAKTIK

Casper er underviser på TEC Ballerup og har masser af smedeerfaring. Alligevel har Casper benyttet sig af muligheden for at komme i praktik for at få indsigt i arbejdsopgaver og rutiner, som han ikke har så stor erfaring med.

VORES PROJEKTER

Vi har stor erfaring med opgaver inden for stål, rustfrit stål og metalbearbejdning, og vi vil løbe stærkt for at skabe de tilpassede løsninger, som tegnestuer, designere eller entreprenører efterspørger.

Erhvervspris 2018