UNDERLEVERANDØR OG KONCEPT-VIRKSOMHED

- CPH STEEL ER EN MODERNE SMEDEFORRETNING

På vores fabrik i Herlev producerer vi alle typer af nonstandard stålprodukter, fra store bærende stålkonstruktioner over trapper, værn og altaner til museumsinventar og møbler. Alt er kundetilpasset og specialfremstillet.

Vores forretning er opdelt i tre hovedsegmenter:

·           Byggeri

·           Industri

·           Design

STÅLLØSNINGER TIL BYGGERIET

Her spænder kunderne fra landets største entreprenører til mindre håndværksmestre. De produkter, vi leverer her, er typisk bærende stålkonstruktioner, trapper, altaner, søjler og bjælker. Vi arbejder på nybyggeri og store renoveringsopgaver. Vi producerer på fabrikken i Herlev, og i de fleste tilfælde er det vores erfarne montører, der færdiggør opgaverne ude på byggepladserne. I dette segment fylder det overfladebehandlede sorte stål mest.

Geografisk leverer vi typisk i Storkøbenhavn.

Byggeri kedelhallen
industri langebro

SMEDEARBEJDE TIL INDUSTRIEN

I dette segment har vi delt opgaverne op i tre hovedområder:

·           Etablering og renovering

·           Service og vedligehold

·           Rammeaftaler

Etablering og renovering: Af store industri- eller procesanlæg. Her står vi for alt det, der ikke er ”maskineriet”: Vægbeklædning, afskærmning, trapper, platforme og værn. Vores projektledere varetager opgaverne fra vores kontor i Herlev eller i skurbyen ude på byggepladserne.

Service og vedligeholdelse: Primært af produktionsanlæg og bygninger. Her udgør vi typisk det led i værdikæden, som vores kunder ikke selv har.

Rammeaftaler: Sikre faste aftaler, fast tilknyttede kontaktpersoner og præcise aftaler om priser og ”udrykningstid”. Vores rammeaftaler spreder sig over vedligeholdelse af de mekaniske broer i København til produktion af rustfrie rørelementer til procesindustrien.

Kunderne i vores industrisegment er både i den private og offentlige sektor. Geografisk er vi på Sjælland. I dette segment arbejder vi i sort og rustfrit stål.

DET KREATIVE STÅLDESIGN

Inden for dette område arbejder vi sammen med designere, arkitekter og rådgivere. Her handler det om finish og specielle løsninger, meget ofte i relation til kunst og kultur, men også på hoteller og restauranter. Ved flere projekter i dette segment nyder vi godt af vores kompetencer fra byggeriet og er således med til at bygge rammerne om det specielle, der skal i fokus. Kunderne inden for dette segment er både private virksomheder og offentlige instanser.

Geografisk er vi i hele landet, og vi sætter vores kompetencer i spil inden for alle metaller og ståltyper.

DETTE KAN VI OGSÅ…

VORES PROJEKTER

Vi har stor erfaring med opgaver inden for stål, rustfrit stål og metalbearbejdning, og vi vil løbe stærkt for at skabe de tilpassede løsninger, som tegnestuer, designere eller entreprenører efterspørger.

KØB AF PMJ

I dag er flere måneders arbejde bag lukkede døre kulmineret med offentliggørelse af CPH Steel A/S Steels opkøb af PMJ. Alle medarbejdere mødte hinanden til fælles frokost hos CPH Steel i Herlev

KOMPETENCER

Vi har stor erfaring med opgaver inden for stål, rustfrit stål og metalbearbejdning, og vi vil løbe stærkt for at skabe de tilpassede løsninger, som tegnestuer, designere eller entreprenører efterspørger til kunder.

Erhvervspris 2018