HVAD SKAL VI I 2024

#qualitycraftmanship

I løbet af december delte vi forskellige historier om nogle af de opgaver, vores tid gik med i 2023. Den overordnede konklusionen på vores ’23 indsats er, at tingene gik godt, og fundamentet for større opgaver og yderlig vækst er på plads, helt som ønsket og planlagt.

Det kommende år vil byde på vigtige “skal” opgaver, og i vanlig CPH Steel-stil er der også skæve ideer og store ambitioner, der skal indfries.

Med opkøbet og integrationen af PMJ har CPH Steel lavet et hop rent størrelsesmæssigt. Helt basalt betyder det, at vi bliver “ramt” mere omfattende af den almindelige lovgivning. Vi er simpelthen rykket op i en ny liga, og 2024 bliver året, hvor vi skal tage hul på den del af vores vækstrejse.

 

VI LÆGGER OS I SELEN FOR AT HOLDE NIVEAUET

2024 tyder allerede nu på at blive endnu et travlt år, så der kommer 110% fokus på at være en god arbejdsplads, der kan tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere til både kontor og værksted. Vi glæder os til at arbejde i dybden med vores trivselsprojekt og folde vores blødekærneværdier ud.

Omsætningsmæssigt har vi lavet et kæmpe hop her i 2023, vi lægger os i selen for at holde niveauet. Vi har godt styr på vores nuværende “basisforretning”. I 2024 kommer vi til at bruge energi på at etablere os i to nye segmenter, så vores forretning bliver endnu mere robust overfor sæson- og konjunkturudsving. Vi glæder os allerede til at byde nye kunder og samarbejdspartnere velkomne.

CPH smed Lea

TAK FOR JERES OPBAKNING

Når vi møder de mennesker, der ser vores virksomhed udefra, bliver vi meget ofte mødt med en italesættelse af en udefinerbar “CPH Feeling”. Jo ikke noget, vi nødvendigvis lægger mærke til i dagligdagen, men det er det, der binder vores virksomhed sammen og gør vores koncept til noget helt specielt. En af vores lidt mere skæve ideer for 2024 er, at vi vil prøve at dele af ud af den følelse. Så følg med i nye tiltag her og på vores forskellige platforme.

Med ønsket om et fantastisk 2024 – og tusinde tak for jeres opbakning i 2023.

DETTE KAN VI OGSÅ…

2023 – ENDNU ET VILDT ÅR

Virksomhedsopkøb, integration af to hold medarbejdere og ikke mindst nedlukningen af en fabrik og dobbelt op på en anden, en række opgaver der kan tage pusten fra de fleste..

VORES PROJEKTER

Vi har stor erfaring med opgaver inden for stål, rustfrit stål og metalbearbejdning, og vi vil løbe stærkt for at skabe de tilpassede løsninger, som tegnestuer, designere eller entreprenører efterspørger.

KØB AF PMJ

I dag er flere måneders arbejde bag lukkede døre kulmineret med offentliggørelse af CPH Steel A/S Steels opkøb af PMJ. Alle medarbejdere mødte hinanden til fælles frokost hos CPH Steel i Herlev

Erhvervspris 2018