CPH STEEL ER VIRKSOMHEDSAMBASSADØR FOR BOSS LADIES

#qualitycraftmanship

Alle hos CPH Steel føler en stor forpligtelse til at tage vare på smedefaget; at blive ved med at udvikle det, så vi også i fremtiden kan have produktionsvirksomheder af vores slags på dansk jord. Produktionsvirksomheder, der holder fanen højt for den tekniske viden og det gode håndværk, og hvor diversitet er en styrke og ikke et markedsføringskneb.

I et bredere perspektiv tror vi på, at vi har en vigtig rolle i at inspirere andre i branchen til en ny standard, der kan skubbe i en bedre retning i forhold til både arbejdsmiljø og kvalitet. At kvalitet og finish er vigtige grundsten i CPH Steels DNA, hersker der ingen tvivl om, hverken hos kunder eller medarbejdere.

DET VIGTIGT FOR CPH STEEL AT TAGE ANSVAR FOR SMEDEFAGET

For Morten Rosenberg har det altid været vigtigt at tage ansvar for smedefaget, og CPH Steel er en stolt uddannelsesvirksomhed – godkendt til tolv lærlinge. “CPH Steel har uddannet både mænd og kvinder, og vi håber at samarbejdet med Boss Ladies kan sætte fokus på, at der absolut også er plads til og brug for kvinder i stålindustrien” siger Morten.

VIL DU GERNE VÆRE SMED?

Tøv ikke med at tage fat i os, hvis du er på jagt efter en god læreplads – og den opfordring gælder for alle.

Boss Ladies
diplom

DETTE KAN VI OGSÅ…

UNDERLEVERANDØR OG KONCEPT-VIRKSOMHED

På vores fabrik i Herlev producerer vi alle typer af nonstandard stålprodukter, fra store bærende stålkonstruktioner over trapper, værn og altaner til museumsinventar og møbler. Alt er kundetilpasset og specialfremstillet.

HVAD SKAL VI I 2024

 

Fællesbillede CPH Steel

Det kommende år vil byde på vigtige “skal” opgaver, og i vanlig CPH Steel-stil er der også skæve ideer og store ambitioner, der skal indfries.

 

KOMPETENCER

 

Vi har stor erfaring med opgaver inden for stål, rustfrit stål og metalbearbejdning, og vi vil løbe stærkt for at skabe de tilpassede løsninger, som tegnestuer, designere eller entreprenører efterspørger til kunder.

Erhvervspris 2018